Izrada plastičnih ID kartica

  Specifikacija    Uzorak    P&O    Upit    Dizajn ID kartice    Naruči izradu

ID kartice nezaustavljivo prodiru u sve sfere našeg života i postaju dio naše svakodnevnice. Identificiranje ID karticama je od suštinske važnosti kako za pojedinca jer želi sigurno i bez problema realizirati svoje pravo ili uslugu tako i za poduzeća, institucije ili udruge jer svojim korisnicima žele osigurati što bolju uslugu. Poslovne, studentske, članske kartice ili kartice vjernosti / lojalnosti ... definiraju našu pripadnost određenom klubu, naša prava i odobrene nam pogodnosti, npr. pri kupnji i sl.

Jedna od naših prvih usluga je tisak plastičnih ID kartica (ID Card) u malim i velikim serijama tehnologijom termoispisa ili offset tiska, sa ili bez personalizacije ili magnetske trake. S obzirom na materijal na kojem se tiskaju (PVC) te na samu tehnologiju tiska, plastične ID kartice vrlo su dugotrajne te vrlo otporne na mehaničke i kemijske utjecaje, što ih čini pogodnima za razne primjene u uvjetima gdje se zahtjeva postojanost ispisa.

 

idPodručja primjene identifikacijskih (ID) kartica

Državne institucije, sportski klubovi, udruge, banke i financijske ustanove, osiguravajuća društva, tvrtke, zdravstvo, telekomunikacije, škole, knjižnice, turizam, zabavna industrija, supermarketi, trgovine, ...

idNajčešća upotreba ID kartica

Članske kartice / iskaznice, membership kartice, poklon kartice, loyalty kartice / kartice vjernosti, VIP kartice, klubske kartice, identifikacija u trgovinama, sajmovima i sl., jamstvene kartice, servisne kartice, sportske licence, ...

idIdentifikacijske kartice - Akreditacije

Za sve vrste ID kartica uz tisak, nudimo dodatne opcije kao što su bušenje rupe za vezicu, personalizaciju (tekst, broj, bar-code, qR code, fotografija ...), PVC prozirne i krute etuie kao i dodatan tisak sa zaštitom od krivotvorenja.