Vaši podaci za izradu ponude

Košarica

>

Bilješke i napomene
Slažem se sa uvjetima korištenja i politikom o zaštiti privatnosti

Uvjeti korištenja

 • OPĆI UVJETI POSLOVANJA

  Lens d.o.o., Marina Držića 13, 21000 Split ; OIB: 99613473971 (u daljnjem tekstu: Pružatelj usluge) je u potpunosti vlasnik www.lens.hr (u daljnjem tekstu: Internetska stranica).

  Pružatelj (prodavatelj) usluge upravlja sadržajem te organizira i posreduje pri pružanju usluge narudžbi putem Internetske stranice.

  Korisnik (kupac/potrošač) je posjetitelj internetske stranice koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, pošalje putem webshop-a narudžbu (završi narudžbu) pružatelju usluga i plati virmanom iznos po ponudi koja mu je poslana na e-mail. Izražene cijene u webshopu su maloprodajne (s PDV-om). Valuta plaćanja je hrvatska kuna (kn).

  Ovim Uvjetima poslovanja uređuju se odnosi između Korisnika i Pružatelja usluga, a u odnosu na Opće uvjete poslovanja, izjavu o privatnosti, uvjete plaćanja i druga pitanja vezana uz korištenje Internetske stranice i usluge narudžbe putem Internetske stranice. Korištenjem Internetske stranice smatra se da ste u potpunosti upoznati i suglasni s ovdje navedenim Uvjetima te pristajete na korištenje iste sukladno tim Uvjetima. Ukoliko se s Uvjetima ne slažete ili ih ne prihvaćate, molimo Vas da se ne koristite ovom Iinternetskom stranicom.

  Pružatelj usluge zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja te ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Uvjeta poslovanja te su Korisnici dužni prilikom svake posjete Internetskoj stranici pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa Pružatelja usluge bilo kakve odgovornosti. Pružatelj usluge se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup Internetskoj stranici i podacima pohranjenim na istim uređajima prilikom korištenja Internetske stranice ukoliko je ista nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl., te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Pružatelj usluge. Također je, Pružatelj usluge oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje Internetske stranice. Obveza i dužnost Korisnika je da koristi Internetsku stranicu isključivo u skladu s propisima Republike Hrvatske, kao i s općim etičkim i moralnim načelima. Pružatelj usluga neće i nije dužan preuzeti materijale čijim sadržajem se na bilo koji način krše prava drugih, primjerice, sadržaj koji je uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost itd., kao ni materijale nezakonitog sadržaja i forme. Pružatelj usluge zadržava diskrecijsko pravo da sam ocijeni je li došlo do povrede obveza od strane Korisnika. Zabranjena je bilo kakva distribucija, kopiranje, prijenos, povezivanje, objavljivanje ili na bilo koji način mijenjanje Internetskih stranica bez pismenog odobrenja Pružatelja usluge. Svako kršenje spomenute zabrane može imati za posljedicu povredu autorskih prava, prava žiga, ili kakvog drugog prava što može dovesti do sudskog postupka. Korisnik ne smije mijenjati, objavljivati, prenositi, sudjelovati u prijenosu ili prodaji, stvarati izvedenice, ili na bilo koji drugi način iskorištavati bilo koji sadržaj s Internetske stranice u cijelosti ili djelomično. Također nije dozvoljeno kopiranje, redistribucija, ponovni prijenos, izdavanje ili komercijalno iskorištavanje preuzetog materijala. Korisnik smije skidati upute s Internetske stranice ukoliko koristi usluge narudžbe putem internetske stranice. Do saznanja je li neki od materijala na Internetskoj stranici zaštićen nekim od prava, Korisnik mora doći samostalno, pa stoga Pružatelj usluge nije u obvezi takve informacije iznositi ili objaviti.

  Sjedište Pružatelja usluge je u Splitu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ove Internetske stranice u nadležnosti su suda u Splitu, i rješavaju se u skladu s propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ove Internetske stranice Korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Splitu.

  Postupak narudžbe putem internetske stranice detaljno je objašnjen na linku "Kako koristiti Lens webshop". Ukoliko informacije o određenom proizvodu nisu ažurirane ili točne, Pružatelj usluge će obavijestiti Korisnika koji je podnio narudžbu nakon čega Korisnik ima pravo izmjeniti je ili odustati od narudžbe.

  Ako datoteka koja se šalje za tisak nije u CMYK modu, Pružatelju usluge je dopušteno pretvoriti datoteku iz RGB u CMYK. Za posljedične varijacije u boji radi konvertiranja Pružatelj usluge nije odgovoran. Također želimo naglasiti da, ako maksimalna pokrivenost bojom u CMYK-u prelazi 300%, izgled tiskanog materijala može biti narušen i za navedeno ne preuzimamo odgovornost. Tolerancija u rezanju tiskanih materijala od 2 mm i blage varijacije u boji tiska ne mogu biti uzrok reklamacije. Postoje okolnosti na koje ne možemo imati utjecaj kao što su pravopisne ili tipografske greške, loša kvaliteta ili niska rezolucija slika i fontovi koji nisu instalirani u datotekama. Također napominjemo, da je moguće korištenje papira, pvc ploča i drugih materijala različitih dobavljača, što podrazumijeva i blage varijacije u žilavosti, debljini i boji iste gramature. Komercijalni tisak je proizvodni proces u kojem je moguće odstupanje količine manje ili više od 5% i kao takva moraju biti prihvaćena. Svaka datoteka prije slanja u tisak će biti pregledana od strane djelatnika Pružatelja usluga i ukoliko se primijete bilo kakve greške ili nedostatci djelatnici će isto ispraviti ili prilagoditi ako je to moguće. Ako ne bude moguće, Korisnik će biti obaviješten da dostavi datoteku u skladu s uputama navedenim na Internetskoj stranici. Narudžba će biti isporučena u dogovorenom roku ukoliko je dostavljena datoteka u skladu s uputama navedenim na Internetskoj stranici. Sve eventualne korekcije na datoteci mogu produžiti rok isporuke. Također situacije kao što su nepredviđeni kvarovi na stroju, nestanak električne energije i slične situacije na koje Pružatelj usluge nema direktnog utjecaja mogu produžiti rok isporuke te će o navedenom Korisnik na vrijeme biti obaviješten.

 • IZJAVA O PRIVATNOSTI / GDPR

  LENS d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje ugovora; redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici LENS d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

  Prikupljanje i korištenje informacija

  LENS d.o.o. cijeni i štiti Vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje informacija vezanih uz Vašu kupovinu ili drugu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.

  Ova Izjava o privatnosti (u daljnjem tekstu: Izjava) odnosi se na povjerljivost podataka koji su korištenjem Internetske stranice www.lens.hr od strane Korisnika, prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka Pružatelja usluge. Pružatelj usluge se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima Korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne osobne podatke i informacije o Korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza prema Korisniku. Svi se podaci o Korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Pružatelja usluga i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Korisnici su dužni dati točne, važeće i potpune podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca, a suprotno postupanje ovlašćuje Pružatelja usluge da uskrati takvom Korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela svojih usluga.

  Registracija korisnika

  Kako bi se napravila narudžba ili poslao upit na ovim Internet stranicama, korisnik prethodno obavlja registraciju popunjavanjem registracijskog upitnika. Tijekom registracije od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese, adrese stanovanja, broja telefona i dr.). Ove se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljenih na našim Internet stranicama te za osiguravanje privatnosti korisnika pri kontroli statusa narudžbe i unosa ili promjene podataka.

  Narudžba

  Pri narudžbi roba ili usluga koje nudimo na ovim stranicama, tražit ćemo osobne podatke nositelja narudžbe (poput imena, imena tvrtke, adrese, kontakt telefona, OIB-a i dr. ). Ti podaci koristit će se isključivo za realizaciju usluge.

  Log datoteke

  IP adresa koju primimo sa narudžbom nije potpuna (primjer. 78.100.200.xx) niti je vezana uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

  Sigurnost

  Ove Internet stranice poduzimaju sve mjere kako bi zaštitile podatke o korisniku. Unošenje povjerljivih podataka putem ovih Internet stranica zaštićeno je on-line i off-line. Ako se u našem formularu za registraciju od korisnika zahtijevaju povjerljivi podaci (poput osobnih podataka) ti su podaci šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL). Tijekom boravka na zaštićenoj stranici ikona lokota na dnu Internet pretraživača poput Internet Explorera, Netscape Navigatora ili drugih internet browsera je zaključana, za razliku od otključane ili otvorene ikone prilikom uobičajenog pretraživanja naših stranica. Osim korištenja SSL šifriranja kako bismo zaštitili podatke o korisnicima na Internetu, činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo iste podatke zaštitili i off-line. Pristup svim podacima o našim korisnicima, ne samo gore spomenutim povjerljivim podacima, je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su isti potrebni kako bi obavili određenu uslugu. Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našim Internet stranicama možete poslati e-mail na: info@lens.hr.

  Ispravci / Ažuriranje osobnih podataka

  Ako se korisnikovi osobni podaci (poput poštanskog broja) promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se obično može izvršiti na Internet stranici «Moj račun» ili slanjem e-maila na adresu: info@lens.hr

  PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

  Voditelj obrade podataka

  LENS d.o.o. s registriranim sjedištem na adresi Marina Držića, 21000 Split, je voditelj obrade vaših osobnih podataka.

  Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, izravno ili putem svojih partnera. Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno. Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka. Ova Politika se ne primjenjuje na anonimne podatke. Anonimni podatak je podatak koji se ne može povezati s određenom fizičkom osobom.

  Podaci koje prikupljamo

  Osobni podaci: ime, prezime, adresa, kontakt broj, email adresa, OIB

  Informacije o narudžbi, uključujući korisnički identitet kupca i broj narudžbe

  Svrha prikupljanja podataka

  - za obradu narudžbe, odgovore na upite, prodaje (izdavanja računa) i dostave na adresu kupca- za lakšu obnovu narudžbe: registriran korisnik prijavom u svoj profil "Moj račun" ima informacije o povijesti svoje kupnje što korisniku olakšava ukoliko želi ponoviti istu narudžbuPružanje osobnih podataka u svrhu ispunjenja sklopljenog ugovora predstavlja ugovornu obvezu te ako ih ne pružite, to može utjecati na ispravno izvršenje ugovora ili ga čak onemogućiti.

  Prijenos trećim stranama

  Osobni podaci mogu se prenositi trećim stranama, pod uvjetom da postoji pravna osnova za prijenos.

  Vaši osobni podaci mogu se prenositi sljedećim subjektima:

  Za realizaciju ugovora isporuke robe podatke ćemo dijeliti s pružateljima dostavnih službi. Pružatelj dostavnih usluga može korisnika pri isporuci roba ili usluga tražiti osobni dokument na uvid i/ili evidentirati određene podatke s dokumenta. Ako korisnik nije voljan predati takve podatke nužne za isporuku paketa tj. dokaz o naručiocu, usluga ili roba neće moći biti izvršena ili uručena.

  Državnim institucijama koje zatraže podatke na uvid zbog neke treće obrade istih ili potrebe za ostvarivanje prava LENS d.o.o. zbog nepoštivanja ugovora o pružanju usluga.

  Knjigovodstveni servis (Obrt za knjigovodstvene usluge MAR-LI, Velebitska 27, 21000 Split)

  Koliko dugo zadržavamo vaše podatke:

  Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo dok korisnik ne zatraži brisanje ili sam obriše svoj račun na internet stranici «Moj račun». U slučaju odbijenih ponuda, podatke vezane uz ponudu čuvamo 30 dana, a u slučaju da nas zatražite brisanje, isti će biti odmah obrisani.

  Osobni podaci koji više nisu potrebni se ili nepovratno anonimiziraju ili se uništavaju na siguran način.

  LENS Web shop

  Pristup web shopu lens.hr moguć je s ili bez registracije.

  Prilikom registracije pravne ili fizičke osobe na stranicama lens.hr od Vas tražimo određene osobne podatke kao što su Ime i Prezime, email adresa, adresa stanovanja, telefonski broj, OIB. Pri registraciji kupac pristupa svojoj bazi na webshopu lens.hr

  Pri kupovini na stranicama lens.hr bez registracije prikupljamo podatke koji su nužni za isporuku kupljene robe te se navedeni podaci pohranjuju u svrhu ispunjenja ugovora.

  Davanje osobnih podatka je odluka korisnika koji može ali i ne mora koristiti pogodnosti naše tvrtke. Ako korisnik odluči ne pružiti podatke potrebne za određenu aktivnost, ista neće moći biti provedena.

  Podatci koje korisnik daje pri registraciji, pohranjuju se na serveru webshopa ( Studio4web ), te u poslovnom programu kojem pristup ima samo djelatnk tog odjela uz šifru za pristup poslovnom programu.

  U svakom trenutku možete deaktivirati vašu registraciju odabirom polja deaktivacije. U tom slučaju podaci će se čuvati u sustavu web shopa dok postoji potreba za izvršenjem legitimne svrhe, a najmanje za vrijeme trajanja ugovora između korisnika i LENS d.o.o.

  Preporučujemo našim korisnicima da pri izradi lozinke za korisnički račun kombiniraju velika, mala slova i broj kako bi sama lozinka bili sofisticiranija i teža za probijanje.

  Gdje se pohranjuju osobni podatci:

  Svi podaci pohranjuju se samo na jednom mjestu, na stranicama web shopa lens.hr koji se nalazi na zakupljenom dijelu tvrtke koja pruža prostor na webu imenom DHH d.o.o. (Studio4web).

  Pristup i izmjena podataka:

  Korisnik ,u svakom trenutku, ima mogućnost pristupa svojim podacima pohranjenim na internetskim stranicama gdje ih može revidirati, mijenjati i brisati. Sve izmjene izvršene na internetskim stranicama bit će zabilježene s odmakom od 24 sata.

  Kupac tj. korisnik može u svakom trenutku dobiti informaciju o tome koje podatke LENS d.o.o. ima pohranjene slanjem upita na email adresu info@lens.hr.

  Povratnu informaciju na upit kupca bit ćemo u mogućnosti poslati samo ako je upit poslan s aktivnog emaila koji je zabilježen te s točnim podacima unutar emaila ( ime i Prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju) kako bi vas zaštitili od mogućnosti izlaganja vaših osobnih podataka nekoj trećoj osobi.

  Pravo na zaborav osobnih podataka korisnika:

  Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. To može učiniti slanjem zahtjeva na email adresu info@lens.hr i podaci će biti brisani bez odgađanja osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka, legitimni interes te osnova za ostvarenje vaših zakonskih prava.

  Povratnu Informaciju na zahtjev kupca bit ćemo u mogućnosti dati samo ako je upit poslan s aktivnog emaila s točnim podacima unutar emaila ( ime i Prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju) kako bi vas zaštitili od mogućnosti izlaganja vaših osobnih podataka nekoj trećoj osobi.

  Pravo na prigovor:

  Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor obratite se na email adresu info@lens.hr . Uz prijavu nama, možete prijavu podnijeti i Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

  Sigurnosne mjere zaštite osobnih podataka:

  Prikupljeni podaci su u elektroničnom obliku zaštićeni SSL certifikatom koji kriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala korisnika i LENS d.o.o. odvija sigurnim protokolom bez mogućnosti uvida u podatke od trećih strana. Zaštitu podataka shvaćamo ozbiljno i poduzimamo sve napredne tehnologije kako bi vaši podaci ostali zaštićeni. Provodimo sve razumne mjere za zaštitu podataka ali ne možemo jamčiti zaštitu informacija prenesenih na ili s interneta pa stoga nismo odgovorni za informacije koje na takav način primi treća strana. Lens pohranjuje podatke unutar EU, a samo izvanredno izvan EU.

  Izjavu o privatnosti, LENS d.o.o.,može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta o privatnosti na stranicama LENS d.o.o.. Ovim putem pozivamo korisnike da povremeno pregledaju ovu izjavu na kojoj će biti naznačene nove izmjene ako ih je u prethodnom periodu bilo. Ako se korisnik ne slaže s ovom izjavom o privatnosti upućujemo korisnika da napusti, ne pristupa i ne koristi stranicu lens.hr .Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici lens.hr. Nastavak uporabe stranice od strane korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu izjavu o privatnosti.

  Pravila o postupanju s kolačićima:

  Kolačić (cookie) je podatak koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da pamti akcije posjetitelja iz njegovih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik u svakom trenutku može kolačiće obrisati ili postaviti u pregledniku zabranu upotrebe kolačića. Najčešće razlozi upotrebe kolačića su identifikacija korisnika, pamćenje preferencija korisnika, pomoć pri unosu ili pregledu sadržaja koji je već unašan u prijašnjim posjetima, skupljanje podataka za analize i promotivne kampanje.

  Prilikom uporabe kolačića određeni podatci se prikupljaju automatski s vašeg računala pri dolasku na naše stranice. Ti podaci mogu uključivati i IP adresu, datum i vrijeme pristupe, podatke o vrsti računala, operativnog sustava, pretraživaču koji koristite, verzijama programa kao i jezičnim postavkama vašeg računala. Pristupom na samu stranicu vidjet ćete obavijest o korištenju kolačića koji prikupljaju ove podatke te pritiskom na polje „slažem se“ dajete nam privolu za prikupljanje tih podataka. Ako na stranicama ne pristajete dati privolu ti podaci neće biti prikupljani, pohranjeni i obrađivani.

  Kolačići mogu biti Session cookies – pohranjuju se na računalu i brišu se odmah nakon zatvaranja preglednika a omogućuju stranici prikupljanje privremenih podataka poput košarice za kupnju.

  Persistent cookies – ostaju u računalu i nakon zatvaranja preglednika ili gašenja računala ali obično imaju rok trajnosti. Links koristi kolačiće takvog tipa kako bi olakšao pristup korisnicima što je vidljivo u situacijama kada se korisnik vraća na stranice Linksa i odmah je ulogiran na iste što govori da pohranjuju korisničko ime i lozinku.

  Kolačići od prve strane koji dolaze sa web stranice koju ste posjetili mogu biti privremeni i stalni. Takvi kolačići omogućuju web stranici da sprema podatke koji se koriste kada korisnik ponovo posjeti web stranicu. Kolačići s treće strane su kolačići koji dolaze s vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće ( ti servisi su Facebook, Instagram, Google analytics, AdWords... )

  Ti kolačići postavljeni su od strane webshopa links i služe kao pomoć pri tumačenju ponašanja korisnika i marketing svrhe.

  Korisničke opcije:

  U postavkama pretraživača možete odrediti koje kolačiće želite prihvatiti a koje odbiti. Mjesto uređivanja postavki ovise o vrsti pretraživača, a može se naći prilikom pretraživanja help ili pomoć datoteke. Ako odlučite da ne želite prihvaćati kolačiće sa lens.hr web stranica postoji mogućnost da nećete moći koristiti određene funkcije na web stranici.

  LENS d.o.o.

  Teo Vojnović

 • NAĆIN PLAĆANJA

  Nakon završene narudžbe, primiti ćete na Vaš e-mail vašu narudžbu, a potom i ponudu s točnim datumom isporuke po kojoj vršite uplatu.Narudžbe na Internetskoj stranici moguće je izvršiti Internetom svakog dana od 0 do 24 sata. Plaćanje (po ponudi) možete napraviti: • općom uplatnicom (virmanom) • Internet bankarstvom

 • DOSTAVA I ISPORUKA

  Dužnost Korisnika je Pružatelju usluge osigurati ispravnu adresu za dostavu naručenog proizvoda. Pružatelj usluge nije odgovoran ukoliko zbog krivih ili nepotpunih podataka mjesta isporuke (adresa ili odgovarajuća uputa ukoliko je to potrebno) dođe do oštećenja naručene i kupljene robe, do zakašnjenja isporuke narudžbe ili krađe. Trošak ponovne dostave će biti naplaćen ako primatelj nije dostupan za prijem isporuke, ako je dana adresa neispravna ili ako ne postoji sigurno mjesto na koje se može isporučiti pošiljka. Pošiljke se standardno šalju putem kurirske službe Overseas Expressa na području cijele Hrvatske. Također Korisnik može samostalno organizirati dostavu ili ju osobno preuzeti. Na internetskim stranicama Overseas Express možete se upoznati s pravilima dostave. Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja Korisnik je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja prilikom transporta odmah reklamirati pošiljku dostavljaču (djelatniku tvrtke koja vrši dostavu) i ne preuzeti pošiljku. Ako zbog bilo kojeg razloga ne dobijete Vašu pošiljku u predviđenom roku molimo Vas da nas odmah kontaktirate kako bismo poduzeli sve potrebne radnje pronalaska Vaše pošiljke.

 • REKLAMACIJE

  Korisnik ima pravo na reklamaciju ukoliko mu je:

  • isporučena roba koja nije naručena,
  • isporučena roba koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu, a prouzrokovana su zbog nepažnje djelatnika Pružatelja usluge.

  Sve navedeno u Općim Uvjetima poslovanja Pružatelja usluge ne može biti razlog reklamacije.info@lens.hr Korisnik je dužan podnijeti reklamaciju na e-mail: info@lens.hr Reklamaciju je moguće podnijeti u roku od 7 dana od primitka robe. Ukoliko samo djelomičan dio isporučene robe podliježe reklamaciji biti će zamijenjen, no ne i cijela isporuka materijala. Ako imate bilo kakvih pritužbi na realizaciju usluge Pružatelja usluge, molimo Vas da ih odmah priopćite kako bi se iste, ukoliko je to moguće, odmah otklonile. Dragi Korisnici, naša su vrata za Vas uvijek otvorena! Ako nas želite pohvaliti, dati nam sugestiju ili izraziti nezadovoljstvo molimo Vas da nam se javite.

  Kontakt podaci: LENS d.o.o. Kopilica 62 21000 Split E-mail: info@lens.hr Telefon: +385 21 382 277 OIB: 99613473971