Blog

Napokon redizajniran Lens.hr !

Nakon 8 godina napokon smo redizajnirali web stranicu, poboljšali UX, uveli webshop i olakšali način narudžbe.

Kartonska ambalaža za CD/DVD medije

Uz uslugu umnožavanja tj. duplikacije CD i DVD medija, kao i tisak CD/DVD medija, u mogućnosti smo Vam ponuditi i izradu kartonskih omota za CD / DVD , sa tiskom po vašoj želji!

Umnožavanje / replikacija CD i DVD medija

Imate li potrebu za replikacijom (duplikacijom) tj. umnožavanjem CD / DVD medija (video, multimedia) u manjim (za promo ili pilot naklade) ili većim količinama, u mogućnosti smo Vam ponuditi replikaciju tj. umnožavanje CD / DVD medija sa s uslugom tiska na CD / DVD medije, tisak omota (covera) te pakiranje medija. Glazbene (Audio) CD medije ne umnožavamo !

ID kartice

S eksponencijalnim rastom komunikacija i njihovim umrežavanjem raste i potreba za nedvojbenim prepoznavanjem poslovnih partnera i korisnika usluga. Za obje je strane identificiranje od suštinske važnosti: za pojedinca jer želi sigurno i bez problema realizirati svoje pravo ili uslugu i za poduzeća, institucije, udruge jer svojim korisnicima žele osigurati što bolju uslugu.

Izrada i tisak akreditacija za sve vrste događaja

Akreditacije su danas nezaobilzna stavka kod organizacije bilo kakvog javnog događaja (spotske manifestacije, festivali, koncerti, sajmovi, seminari, konferencije ...). U našoj ponudi nudimo izradu tri vrste akreditacija.

Više informacija o izradi i tisku akreditacija pogledajte na: Izrada i tisak akreditacija ili ih naručiti putem naše web trgovine. Uz akreditacije, također nudimo i vezice za akreditacije u različitim bojama i nastavcima.